Kérdése van? Hívjon!

Koczka Ákos

Mobil: +36 30 951 1244

Email: akos.koczka@neovisusplus.hu

 

Kersch Emőke

Mobil: +36 30 2525 190

E-mail: emo.kersch@neovisusplus.hu 

KAPCSOLAT

Cég: Neovisus Plus Kft.

Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3.

Forwarders' Plaza Irodaház

Kategóriák
Nyelv váltás
MagyarEnglish
TOP termékek
Termékajánló
Keressen gyorsan!
Nem találja, amit keres?
Használja a keresés mezőt a bal felső sarokban vagy a 
Termék részletek


Lézer felülvizsgálat Soft

Lézer felülvizsgálat Soft

Cikkszám
SOFT
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
Rendeleti háttér Az Egészségügyi Minisztérium - 47/1999. (X.6.) EüM. r. 17.§ - rendelete szerint minden orvosi lézer készüléket két évente felül kell vizsgálni, így biztosítva a rendeltetésszerű és biztonságos működést. Akkreditáció: A Neovisus Plus Kft. rendelkezik az Orvostechnikai Hivatal felhatalmazásával orvosi lézerberendezések hatósági időszakos felülvizsgálatára. Az engedély száma: 6001/2007/13. Érvényessége: 2012. december

Szoft lézereknek tekintjük általában az 500 mW teljesítménynél kisebb teljesítményű terápiás lézereket illetve azokat a diagnosztikai eszközöket, amelyek lézerfényt bocsátanak ki. Általában nem okoz gondot a készülékek azonosítása, bár a hard lézerektől eltérően itt a sugárforrás tipikusan a kézi darabban helyezkedik el (Infravörös fej, "lézer zuhany" stb.), és csak a vezérlést és tápellátást biztosító modul közös. Az ilyen, gyári számmal ellátott egység egy készüléknek számít, függetlenül attól, hogy hány különböző hullámhosszú és teljesítményű kézi darabbal rendelkezik.

Kérjük vegyék figyelembe lézer felülvizsgálat megrendelésekor, hogy a kiszállási díj Budapestre és vidék 40 km-ig 9000 Ft + ÁFA, vidékre 120 Ft/km oda-vissza számolva.

Amennyiben a lézer felülvizsgálat megrendelése kombináltan történik (pl. 2 db soft + 1 hard lézer) a mennyiségi kedvezmények akkor is érvényesek. Ebben az esetben kérje egyedi árajánlatunkat.

Vélemények a termékről
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés