CONTACT

Name: NEOVISUS PLUS Kft.

Address: 2045 Törökbálint, Tópark u. 3. Hungary

Contact persons:

Mr. Akos Koczka

+36 30 9511 244

Mrs. Emőke Kersch

+36 30 2525 190

E-mail addresses:

akos.koczka [at] neovisusplus.hu

emo.kersch [at] neovisusplus.hu

Categories
Change language
MagyarEnglish
Most popular products
Recommended products
Product Details


Authorised Laser checking

Authorised Laser checking

Article No.
SOFT
Share
Functions
Short description
Rendeleti háttér Az Egészségügyi Minisztérium - 47/1999. (X.6.) EüM. r. 17.§ - rendelete szerint minden orvosi lézer készüléket két évente felül kell vizsgálni, így biztosítva a rendeltetésszerű és biztonságos működést. Akkreditáció: A Neovisus Plus Kft. rendelkezik az Orvostechnikai Hivatal felhatalmazásával orvosi lézerberendezések hatósági időszakos felülvizsgálatára. Az engedély száma: 6001/2007/13. Érvényessége: 2012. december

Szoft lézereknek tekintjük általában az 500 mW teljesítménynél kisebb teljesítményű terápiás lézereket illetve azokat a diagnosztikai eszközöket, amelyek lézerfényt bocsátanak ki. Általában nem okoz gondot a készülékek azonosítása, bár a hard lézerektől eltérően itt a sugárforrás tipikusan a kézi darabban helyezkedik el (Infravörös fej, "lézer zuhany" stb.), és csak a vezérlést és tápellátást biztosító modul közös. Az ilyen, gyári számmal ellátott egység egy készüléknek számít, függetlenül attól, hogy hány különböző hullámhosszú és teljesítményű kézi darabbal rendelkezik.

Kérjük vegyék figyelembe lézer felülvizsgálat megrendelésekor, hogy a kiszállási díj Budapestre és vidék 40 km-ig 9000 Ft + ÁFA, vidékre 120 Ft/km oda-vissza számolva.

Amennyiben a lézer felülvizsgálat megrendelése kombináltan történik (pl. 2 db soft + 1 hard lézer) a mennyiségi kedvezmények akkor is érvényesek. Ebben az esetben kérje egyedi árajánlatunkat.

Reviews
Be the first to review this product!
WebShop System